Server mellem 18-20 grader til ovnbagt lam eller til en fyldig gryderet.
Udtryksfulde aromaer af solbær, blomme, nelliker, cigarkasse og lakrids. Smagen er delikat med begyndende modenhed, tørre tanniner og en velafbalanceret stor kompleksitet, der resulterer i en skøn eftersmag.
Ejeren Jean Gautreau købte slottet i 1969, hvor gården kun bestod af 5 hektar vinmarker. Takket være visionære opkøb af vinmarker er slottet nu udvidet til 85 hektar med nogle af de absolut bedste vinmarker i det nordlige Haut-Médoc. Jean Gautreau havde fra begyndelsen en vision om at skabe et slot på Cru Classé-niveau i det nordlige Médoc, og det må siges at være lykkedes. Vinene klarer sig rigtig godt i sammenlignende smagstest med Cru Classé-vine, og vinanmeldere fra hele verden anerkender i dag slottet for sin høje kvalitet. I dag drives slottet af hans datter Sylvie. Vinen er kendt for sin kraftfulde og komplekse stil, der er beslægtet med det nærliggende Saint-Estèphe.
Priser
93/94 poäng James Suckling
92 poäng Decanter
92/94 poäng Falstaff