Smagekasser

(47)

Opdag vores unikke og vel udvalgte vinkasser med forskellige, interessante temaer, sammensat af vinklubbens vineksperter. Altid med et opdateret indhold, som passer til årets festlige lejligheder og andre sammenkomster.

Her kan du botanisere blandt sæsonens vinnyheder i udvalgte vinkassser, medlemsfavoritter, vine af forskellig smag, forskellige druer, regioner og meget andet. Bestil en vinkasse til svigerfar, som elsker vin, vennen, der gerne vil vide mere om vin eller hvorfor ikke bestille en vinkasse som gave til dig selv?

Alle vinkasser har et unikt tema og er med omsorg udvalgt af vores sommelierer, for at give dig den bedste vinoplevelse! Er du fan af fyldige Appassimento-vine, elegante Pinot Noir-vine, sprøde Cava-vine eller vil du bare have franske hvidvine? Så har vi en vinkasse for enhver smag og til alle lejligheder, her finder du den bedste vinkasse for dig!

Når du har fundet en vinkasse, der passer dig bedst, så kan du læse mere om hver vin i din vinkasse. En vinkasse med et unikt tema er den bedste start for dig, som gerne vil opdage nye vine eller lære mere om et specifikt område i vinens verden!

Hurtig levering til din dør. 

Lad det blive starten på en spændende vinrejse gennem vinens verden, som strækker sig langt udover det sortiment, du er vant til!

Indlæs flere produkter +

Viser 24 ud af 47 produkter