Vin til vildt

(184)

Vores bedste vine til vildtkød!

Når efteråret nærmer sig og jagtsæsonen går ind, kommer der også mere vildt på bordet. Vildtsæsonen er ofte ret lang, fordi fryseren fyldes med kød fra vildt som rådyr, hjort, elg og vildsvin. Mest indlysende er det at drikke vin til vildt, og her kommer vores bedste vintips til vildtkødet. Vildt har jo en ret så speciel smag, som ikke alle synes om, men det handler altid om, hvordan kødet tilberedes. At spise vildt er bæredygtigt og godt for miljøet.

Hvis man sammenligner oksekød med vildt, plejer man at sige, at vildtkød har en sødme og ja, en speciel smag, og som altid har tilbehøret noget at sige, når der skal vælges vin. Vi anbefaler en rødvin til vildt kød. Den må gerne være fyldig og kraftig i smagen.

Indlæs flere produkter +

Viser 24 ud af 184 produkter