Prisbelønnede vine

(173)

Vist kan det føles som den rene jungle at skulle vælge sin vin, og tilmed den helt rigtige vin. På denne side har vi, for at gøre det lettere for dig, samlet alle vores prisvindende vine, som findes blandt vort brede sortiment

Alle vores prisbelønnede vine har symbolet "Prisbelønnet", hvilket indebærer, at vinene har vundet en pris i en vinkonkurrence eller fået høje karakterer af en vinkritiker.

Ofte er man som person meget bekvem, når der skal købes vin. Man tør ikke tage chancer, men vælger en vin med favoritdruen eller en specifik stil, som man gerne vælger at købe hver gang. Naturligvis fordi man gerne vil være sikker på, at den falder i ens smag, og derfor har betænkeligheder ved at prøve noget nyt. Men det kan være en god idé at udvide sit repertoire, hvis favoritvinen skulle være udsolgt eller man simpelt hen er blevet lidt træt af altid at drikke den samme vin.

Prøv i så fald nogle af vores prisbelønnede vine eller en prisbelønnet vinkasse. Det er mere enkelt og trygt at vælge en vin, der er prisbelønnet af en vinkritiker, som man kan forlige sig med, eller alternativt, vælge en vin, der har vundet i en af de store vinkonkurrencer.

Vores bestræbelse er, at du som kunde altid skal føle dig tryg ved vinsymbolet "Prisbelønnet" og få vin af topklasse, noget vi virkelig står bag og ved er af høj kvalitet.

Indlæs flere produkter +

Viser 24 ud af 173 produkter