Beskrivelse

Kunstneren Jean-Claude var medlem af fjerde generation af vinmagere i Bougrier-familien. En passioneret mand, der virkelig kæmpede for, at familiens vine udviklede sig til den stil, han anså for at være den allerbedste.

Jean-Claude var en utroligt stædig mand, der bar tilnavnet "kunstneren". Han bar altid sin karakterfulde baret på hovedet. Han var en mand med et kæmpe hjerte, der brændte for at dele sin store viden og passion med den nye generation.

Med sin humor gjorde han altid familiefrokoster sjove, når han delte sine historier. I så mange år spredte han sin passion til sine børnebørn og lærte dem at smage sine elskede Loire-vine - "Subtil, livlig og selvfølgelig vidunderlig velsmagende". Hatten af ??for "kunstneren"! Det er trods alt ham, vi skal takke for, hvordan Bougriers fantastiske vine smager i dag.

Passer til

Server vinen ved omkring 10-12 grader. Perfekt till en salat med lun gedeost, pocheret torsk, brændenældesuppe samt til ovnstegt kylling med krydderurter.

Priser

Guld - Gilbert & Gaillard

Produktoplysninger

Lagerstatus
500+ stk
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Frisk & frugtagtig
Farve
Lys gylden
Land
Frankrig
Region
Vin de France
Producent
Famille Bougrier
Hoveddrue
Sauvignon Blanc
Druer
100% Sauvignon Blanc
Vintype
Lukning
Passer til
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
<0.3g/100ml
Alkoholindhold
11.5%
Se også
Kategorier
 • Producent

  Famille Bougrier

  Det hele begyndte i 1885, da Achille Guenault- Cousin opdagede Plateau des Hauts Lieux i Touraine-regionen, der ligger i byen Saint Georges sur Cher.

 • Hoveddrue

  Sauvignon Blanc

  Sauvignon Blanc - Den vilde Hvide

  - En umådelig populær grøn drue, som dyrkes i stort set hele vinens verden. Sauvignon Blanc er en aromatisk drue med en frisk syre og som oftest giver tørre vine.

 • Kategori

  Vores bedste grill-vine!

  Vi hjælper dig med at finde de vine, der passer til grillmaden.

 • Karakter

  Frisk & frugtagtig

  Som titlen antyder er vinene i denne kategori friske og med et højt indhold af frugtsyre. Ofte med smagsaromaer som citrus og stenfrugt.