• Veneto Italien
Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Brut 2022 Glera

Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Brut 2022

99kr

Udsolgt
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Udsolgt

Verdens bedste Prosecco iflg. Luca Maroni!

Serveres vel afkølet, omkring de 6-8 grader, som aperitif, til forskellige forretter uden den store aromatiske intensitet, alle typer af grøntsagsretter, skaldyrssalater, men, måske frem for alt (ifølge vinmageren Andrea), til alle former for hors d'oeuvres.

Intensiv og aromatisk med masser af frugtige toner af grønne æbler, banan og fersken, med tydelig frisk mineralitet og citrus. Sprød, ren og frisk smag med perfekt balance mellem syre og restsødme, hvilket giver en blød og behagelig stil, som kan nydes glas efter glas. Lang afslutning.

Anmeldelser

Beskrivelse

Biasiotto er en familievirksomhed i Udine i Friuli-Venezia nær grænsen til Slovenien og Østrig, lige i hjertet af DOC Prosecco-regionen.

Familien har drevet virksomheden i fire generationer og har gennem alle årene gjort sig særligt bemærket for sine mousserende vine. Vingården omfatter i dag 35 ha, som for langt størstedelen er tilplantet med Glera-druer, som er basis for ægte Prosecco-vine.

Den anerkendte italienske vinkritiker Luca Maroni har fem år træk (!) kåret netop denne vin til Italiens bedste Prosecco. Vi er ikke uenige ...

Priser

Best Prosecco DOC - Luca Maroni, Annuario dei migliori vini italiani sex år i rad!
94/99 Poäng - Luca Maroni, 2020
94/99 Poäng - Luca Maroni, 2021
Silver - Decanter World Wine Awards, 2017
Silver - Gilbert & Gaillard International Competition, 2016

Populære vine med samme drue

Andre har også købt