• Veneto Italien
Donna Gloria Prosecco Valdobbiadene DOCG Glera

Donna Gloria Prosecco Valdobbiadene DOCG

119kr

Donna Gloria Prosecco Valdobbiadene DOCG Glera
Donna Gloria Prosecco Valdobbiadene DOCG 119kr
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Kommende uge 23

Perfekt som aperitif, til fiskecruditéer og skaldyrsbaserede elegante forretter og til sushi. Serveres ved 6-8 grader.

En stor og delikat aroma rammer næsen med det samme, fokuseret på blomster og gule frugter, der gradvist bliver til subtile noter af æble, fersken, akacieblomster og honning. Videre til frisk citrus. Smagen er forfriskende og velafbalanceret med en sprødhed, der supplerer den milde sødme. En raffineret prosecco, der fortryller med sin floralitet og frugtagtige nuancer, som efterlader en behagelig lang eftersmag.

Anmeldelser

Beskrivelse

En prosecco af høj kvalitet, der ikke bare respekterer, men også fortolker sit hjemlands unikke karakteristika. Valdobbiadene DOCG strækker sig ud mellem bakkerne i Valdobbiadene og danner et stort, smukt amfiteater. Bjergene giver omfattende beskyttelse mod de nordlige vinde og skaber de ideelle betingelser for vindyrkning. Den geologiske sammensætning af jorden og de dybe jordlag bærer et minde om gamle have og udgør den perfekte oprindelse til den ædle Prosecco Valdobbiadene DOCG.

Translated with DeepL.com (free version)

Priser

Silvermedalj - Dryckeslistan v. 11 2024 "Prosecco förknippas ofta med enkla, billiga, fruktiga mousserande viner – men här får du också elegans och smakdjup med toner av solmogna päron, vit persika, mogen citron, honung och en flörtig floral touch. En vårig lyx-prosecco som imponerar!" /Recept.se, 13 mars 2024

Populære vine med samme drue

Andre har også købt