• Veneto Italien
Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Jeroboam (3 liter) 2022 Glera

Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Jeroboam (3 liter) 2022

729kr

Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Jeroboam (3 liter) 2022 Glera
Andrea Biasiotto Prosecco Millessimato Jeroboam (3 liter) 2022 729kr
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Midlertidigt udsolgt

3 liter af verdens bedste Prosecco!

Serveres vel afkølet ved 9-10 grader som aperitif, til forskellige forretter - uden al for megen aromatisk intensitet - til alle typer af grøntsagsretter, skaldyrssalater, men frem for alt (ifølge vinmageren Andrea) til alle former for hors d'oeuvres

Intensiv og aromatisk med masser af frugtige toner af grønne æbler, banan og fersken med tydelig frisk mineralitet og citrus. Sprøde, rene og friske smage med perfekt balance mellem syre og restsødme, hvilket giver en blød og behagelig stil, som kan nydes glas efter gkas, Lang afslutning.

Anmeldelser

Beskrivelse

Biasiotto er en familievirksomhed i hjertet af DOC Prosecco, nærmere bestemt provinsen Udine i Friuli-Venezia på grænsen mellem Slovenien og Østrig. Firmaet har været drevet af Biasiotto-familien i fire generationer, og i lige så mange generationer har de skabt sig et navn inden for produktion af mousserende vine. I dag råder de over 35 hektar, og langt størstedelen er dedikeret til Glera, den drue, der er så berømt for at producere Prosecco. På trods af historien er det først i de senere år, at producenten virkelig er blevet anerkendt, og i de sidste to (!) år er netop denne vin blevet kåret til Italiens, og dermed verdens, bedste Prosecco af Luca Marconi, Italiens førende vinkritiker! Når Magnum ikke er stort nok!

Priser

Best Prosecco DOC Luca Maroni, Annuario dei migliori vini italiani sex år i rad!
94/99 Poäng - Luca Maroni, 2020
94/99 Poäng - Luca Maroni, 2021
Silver - Decanter World Wine Awards, 2017
Silver - Gilbert & Gaillard International Competition, 2016

Populære vine med samme drue

Andre har også købt