• Smagekasse: 6 Flasker
  • Kastilien-León Spanien
Teófilo Reyes Ribera del Duero Reserva 2017
4.3 (7)

Teófilo Reyes Ribera del Duero Reserva 2017

1 439kr

Udsolgt
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Udsolgt

6 flasker, som leveres i en eksklusiv trækasse.

Teófilo Reyes var en visionær pioner blandt vinproducenterne i Ribera del Duero, en mand som forudså, at fremtiden for regionen var meget lys, og derfor satsede alt på et kort: kvalitet og excellence. I mere end 40 år ledte han efter den bedste vin, som Ribera del Duero kunne frembringe, et arbejdsomt slid, som resulterede i, at hans kreative arbejde gav pote: vinen, der bærer hans eget navn Teófilo Reyes. Den første årgang, 1994, blev af Robert Parker (i Wine Spectator) udset som en af de 10 bedste vine i verden. Den blev også den første spanske vin, som fik denne ærefulde placering.

Vinrankerne til Reyes Reserva er plantet på jorde sammensat af mørk kridtjord, ler og kalksten, på en terrænhøjde mellem 750 og 920 over havet. Druerne håndplukkes og udvælgelsen sker manuelt på vingården. Gæringen sker på rustfrie tanke og ved kontrollerede temperaturer, maceration med drueskaller og forsigtig presning. Aldringsprocessen sker i franske og amerikanske egefade, i 20 måneder.

Lagring: Drikkes nu eller gemmes til og med 2025.

Karakter: Frugtig og kompleks.

Farve: Ren kirsebærrød med granatrød kant.

Land: Spanien.

Region: Ribera del Duero.

Passer til: Strålende til en lammesadel, Secreto Iberico eller andre gode, spanske skinker - den kræver lidt styrke af maden. Serveres sval, lige under stuetemperatur, ved ca. 14-16 grader, efter mindst en time på karaffel.

Druer: 100% Tempranillo.

Duft & Smag: Aromaerne byder på noter af moden frugt og balsamico, som øges i intensitet efter dekanteringen. Smagene er velstrukturerede, med runde og elegante tanniner og lidt ristede toner af kakao, vanilje og krydderier.

Alkohol: 14%.

Vinkassen indeholder

Anmeldelser

Andre har også købt