Ups, populære vine sælges hurtigt

Vi anbefaler dig i stedet at prøve denne kundefavorit

Beskrivelse

I 1936 købte Paul Lepicier sine første grunde i Landsbyen Bellevue i nærheden af Epernay, Champagnes berømte by hvor store huse som Möet & Chandon har hjemme. Hans søn, Jacky, plantede de føsrste vinstokke i 1959 og startede produktionen af champagne. Næste generation overtog i 1982. Siden 2003 har fjerde generation, David Lepicier, stået for produktionen, der er udvidet betydeligt. Siden 2006 har David haft status som "Negiciant" og kan dermed også fremstille sine vine af indkøbte druer fra naboejendommende hvis det er nødvendigt.

Passer til

Serveres ved ca. 8-12 grader som velkomstdrink eller til elegante skaldyrs- eller fiskeretter. Den er også vældig behagelig til ikke alt for søde desserter, så som frugttærter, macaroner og småkager.

Produktoplysninger

Lagerstatus
Udsolgt
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Brødagtig & fyldig
Farve
Lys gylden
Land
Frankrig
Region
Champagne
Producent
Louis de Varancy
Hoveddrue
Pinot Noir
Druer
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Vintype
Lukning
Passer til
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
0.8 g/100ml
Alkoholindhold
12%
Kategorier
 • Hoveddrue

  Pinot Noir

  Pinot Noir er en blå drue af arten Vitis Vinifera, der er yderst svær at dyrke og som af mange anses som den ædleste af alle blå druesorter.

 • Region

  Champagne

  Champagne ligger i det nordøstlige Frankrig og er blevet verdensberømt for sine mousserende vine. For at en mousserende vin kan kaldes Champagne, skal den være fremstillet på druer fra denne region.

 • Kategori

  Vores bedste grill-vine!

  Vi hjælper dig med at finde de vine, der passer til grillmaden.

 • Karakter

  Brødagtig & fyldig

  I denne kategori findes ofte vine med modne toner. Vine, der har modnet på egefade og haft lang tids kontakt med bundfaldet af gærrester. Vinene kan enten være helt tørre eller med en smule restsødme.