Årgange på lager

 • 2018
  99 kr
  750 ml

Passer til

Serveres sval ved ca. 14-16 grader, gerne efter en tid på karaffel. Passer udmærket til skønne stykker kød fra grillen, dybe rødvinsgryder eller et flot bræt med charcuterier og oste.

Priser

89/100 Poäng - Robert Parker

Produktoplysninger

Lagerstatus
Udsolgt
Lagring
Drink within 5 to 10 years
Karakter
Krydret & fyldig
Farve
Rubinrød
Land
Spanien
Region
Murcia
Distrikt
Yecla
Producent
Bodegas Barahonda
Hoveddrue
Monastrell
Druer
70% Monastrell, 20% Syrah, 10% Garnacha Tintorera
Vintype
Lukning
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
0.3 g/100ml
Alkoholindhold
14.5%
Se også
 • Producent

  Bodegas Barahonda

  Bodegas Barahonda - en af vores mest prisvenlige og spændende producenter fra det lille distrikt Yecia. Her er Monastrell, den store drue, og her ved man, hvordan den skal behandles og blive bedst - Bodegas Barahonda!

 • Region

  Murcia

  Europas frugthave! Her dyrkes ikke kun mange citrusfrugter og tomater, men også vindruer. Og alligevel er Murcia et af de mindre kendte vinområder i det sydøstlige Spanien, beliggende mellem Andalucien og Valencia. Vi er altså tæt på Middelhavskysten. Denne region er hjemstedet for Monastrell-druen.

 • Karakter

  Krydret & fyldig

  Dette er en kategori, der kan række over mange forskellige typer af smage, så som lette, fyldige og saftige. Det krydrede kommer både fra druernes egen karakter samt modenheden og egetræsfadene.

 • Land

  Spanien

  Spanien har, med sine svimlende, næsten en million hektar, indtaget førstepladsen, når det gælder verdens største vindyrkningsareal. Alt fra elegante hvide til varmt frugtige rødvine. Der findes med garanti noget for enhver vinelskers gane.