Casanova di Neri 6/1 fl.

750,00 kr.
Inkl. moms
Reference: 16450casa1

IrRosso

Casanova di Neri

Sangiovese , Toscana IGT

Årgang 2016

IrRosso er den seneste kreation fra Casanova di Neri. Druesammensætningen i denne vin er Sangiovese, med en lille tilsætning af lokale druer. Den illustrerer ideen om en ung rødvin, markant men let drikkelig. Den bærer tydeligt lokalt præg af sin oprindelse og med et entydigt  stempel af Casanova di Neri.

Antal

 

Sikker og krypteret handel hele vejen igennem.

 

Levering samme dag ved bestilling inden klokken 10.

 

Kompetent kundeservice på både mail og telefon.

Noter om årgangen: 2016 årgangen rummer den perfekte balance mellem det elegante og det opulente. Årgangen har både struktur og kompleksitet. Vinteren var varmere end sædvanligt, med en del regn i februar. Vinplanterne satte knopper meget ensartet i begyndelsen af april og blomstringen fandt sted i den sidste uge af maj, som havde meget solrige dage. Efterfølgende var der en mild sommer, med tilpas regn. Modningsperioden var langsom men konstant, med varme dage og kølige nætter. Der høstes med hånden i løbet af september.

De udvalgte druer blev sorteret inden afstilkningen, fulgt op af en spontangæring uden tilsætning af kunstigt gær. Gæringen foregår i åbne kar i 13 dage under temperaturkontrol.

Vinen er fadlagret i 15 måneder.

Smagsnoter: Vinen er meget drikkelig nu, men har potentiale til lagring for at opnå større finesse, over de kommende år. Vinen er imødekommende med balance, harmoni og tannin som er så typisk for Casanova di Neri. Duften af kirsebær, den dybe violette farve - smagen af bær, med en snert af balsamico samt den perfekte balance mellem sødme og tanniner, understøttet af den moderate alkohol slutter smagen fint. Vinen er en stor oplevelse til prisen.

16450casa1

Produkt information

Årgang
2016
Flaskestørrelse
75 cl