Vin i trækasse

(5)

Vin i trækasse - den perfekte gave til en god ven, eller hvorfor ikke unde dig selv noget ekstra godt? Nedenfor finder du alle de fine trækasser, vi har på lager lige nu.

En trækasse med vin er en fin gave, man kan give sig selv, men det er også en rigtig fin gave at give til en god ven. En trækasse kan se forskellig ud og være lavet af forskellige træsorter og indholder: mousserende vin, rødvin, hvidvin, en blandet vinkasse, eller det kan være en producentkasse. At få sine egne kvalitetsvine varsomt emballeret i en flot trækasse, kan også opleves dejligt luksuøst. Duften af det ædle træ og det fine i at åbne en trækasse med førsteklasses vine er fantastisk. Det er også yderst bæredygtigt at handle vin i trækasse, fordi trækassen kan genbruges, f.eks som en flot indretningsdetalje i hjemmet.

Den kan f.eks. være en original trækasse fra en af de bedre Bordeaux-producenter eller eksklusive trækasser med vin, som vi har skabt i samarbejde med producenten og derfor føles så meget mere luksuøs at købe, end at købe sin vin i et papkarton eller det der er værre; i en plastikpose.

Siden vi begyndte at koncentrere os om netop vin i trækasser for nogle år siden, er vi blevet rigtigt dygtige til at finde de allerbedste guldkorn. Vi kan altid præsentere mindst et par af vore bedre vine i fine trækasser.