Palazzo della Torre 6/1 fl.

834,00 kr.
Inkl. moms
Reference: xx450alle2

Hvad skal du drikke, når menuen står på gris, lam eller kylling. Vi foreslår at du giver dig selv muligheden for at smage en af Veneto distriktets første enkeltmarksvine, som også er resultatet af den vigtigste produktudvikling i Valpolicella-distriktet gennem årtier. 

Det er en vin som har en flot, dyb, rubinrød farve. Duften afslører at vinen er delikat og harmonisk, med lækre, nuancer af kirsebær, røde blommer, men også toner tørret frugt. Smagen samler både dybde og kødfuldhed, men også finesse og bid. Den slutter med komplekse nuancer af sort peber, nellike, kanel og en smule vanilje. Tanninen er flot afrundet. 

Årgang: 2015

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 814,00 kr. Op til 120,00 kr.
Antal

 

Sikker og krypteret handel hele vejen igennem.

 

Levering samme dag ved bestilling inden klokken 10.

 

Kompetent kundeservice på både mail og telefon.

Ejendommen Villa della Torre, som Allegrini købte i 2008, består af en flot renæssance-bygning, som i dag udgør firmaets hovedsæde, og 26 ha. vinmarker omkring slottet. Palazzo della Torre er lavet på 40% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 25% Rondinella og 5% Sangiovese, som bliver vinificeret hver for sig. Under høsten i september bliver størstedelen af druerne afstilket, skånsomt mast og sat til gæring på ståltanke. En lille del Corvinone druer bliver taget fra og sat til tørring i hele klaser indtil december, hvor den gæres og blendes med vinen fra de 'friske' Corvinone-druer. Denne proces tilfører vinen en ganske særlig velour og kompleksitet. Vinene gennemgår derefter en malolaktisk gæring på barriques indtil medio april, hvor de modnes i 15 måneder på ét år gamle barriques. Først her laver man det færdige blend, og efter et par måneders hvile aftappes vinen. Vinen flaskemodnes 7 måneder inden frigivelse.

xx450alle2

Produkt information

Flaskestørrelse
450 cl.