Ups, populære vine sælges hurtigt

Vi anbefaler dig i stedet at prøve denne kundefavorit

Passer til

Stor vin, der kræver en god ven på tallerkenen i form vildt, gryderetter, et stort stykke krydret kød eller til de mere vellagrede ostesorter. Serveres sval, lige under stuetemperatur, ved ca. 19-20 grader, gerne efter lidt tid på karaffel.

Produktoplysninger

Lagerstatus
Udsolgt
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Krydret & fyldig
Farve
Rubinrød
Land
Italien
Region
Veneto
Distrikt
Amarone della Valpolicella
Producent
Bosco Viticultori
Hoveddrue
Corvina
Druer
Corvina, Rondinella, Molinara
Vintype
Lukning
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
0.8 g/100ml
Alkoholindhold
14.5%
 • Producent

  Bosco Viticultori

  Bosco Viticultori er en veletableret vinmager fra Venetien, der er kendt for sit tydelige koncept og prisvenlige kvalitet.

 • Hoveddrue

  Corvina

  Corvina, rygraden i Amarone og samtidigt den vigtigste blå drue, når man taler om hele Valpolcella-distriktet. Corvina har en tyk skal, som er helt ideel til tørring og giver herligt store, koncentrerede og frugtige vine.

 • Region

  Veneto

  Hvad mange måske ikke ved er, at regionen Venetien - eller Veneto - i det nordlige Italien er hjemsted for velkendte og storsælgende varemærker som Amarone, Ripasso, Valpolicella og Prosecco m.fl., men det er også her de ikke helt ukendte vine Soave og Bardolino kommer fra.

 • Distrikt

  Amarone della Valpolicella

  Amarone della Valpolicella, en af de absolut mest ansete og værdsatte vine i hele Italien. Amarone-vinene kommer fra Veneto i det nordlige Italien og det bølgende smukke distrikt Valpolicella nord for byen Verona.