Vincent Baron Crémant de Bourgogne
Aromaen er frisk med toner af citron og en let, subtil blomsterduft. Også smagen er frisk af lys, syrlig frugt, let blomsteragtig og en fin mousse, som stimulerer ganen på en fin måde.
Passer til
Perfekt som aperitif og velfungerende sammen med retter med fjerkræ, lette fiske- og skaldyrsretter - og så er den rigtig hyggelig til en ikke alt for sød dessert, f.eks sorbet. En god serveringstemperatur er omkring 6-8 grader.
Produktoplysninger
- Lagerstatus
- Kommende uge 22
- Lagring
- Drink now or within 2 years
- Karakter
- Tørt og frugtigt
- Farve
- Lys gylden
- Land
- Frankrig
- Region
- Bourgogne
- Producent
- Vincent Baron
- Hoveddrue
- Pinot Noir
- Druer
- 40% Pinot Noir, 30% Chardonnay, 30% Gamay
- Vintype
- Lukning
- Volumen
- 750 ml
- Sukkerindhold
- 0.9 g/100ml
- Alkoholindhold
- 12.9%
- Kategorier
-
-
Pinot Noir
Pinot Noir er en blå drue af arten Vitis Vinifera, der er yderst svær at dyrke og som af mange anses som den ædleste af alle blå druesorter.
-
Bourgogne
Det øst-centrale Frankrigs stolte distrikt, som efterlader få uberørt. Læs mere om Bourgognes appellationer og karakteristiske fremstillingsprocesser, og find din nye favoritvin.
-
Crémant
Crémant bobler er blevet meget populære på det danske marked. Champagne i al ære, men Frankrig har så meget mere at tilbyde, når det gælder mousserende kvalitetsvine - endda til meget mere humane priser.
-
Tørt og frugtigt
Under denne kategori falder tørre og frugtdrevne vine med en restsødme på mindst 3 g/l og maks. 12 g/l.