I 2009 købte brødrene Matteo og Daniele Barbera sammen med en ven Giuseppe Blunda gården Bruca, som ligger i et smukt miljø ved foden af det arkæologiske område i Segesta. Her ville de starte en produktion af deres egne vine. Deres prioritet, som var baseret på den erfaring de havde fået i årenes løb, var at fremstille noget, der virkelig kunne udtrykke regionens atmosfære, der hvor disse vidunderlige druer vokser. Takket være teknisk støtte fra vinproducenten Vincenzo Bambina og de grundlæggende samt naturlige fremstillingsmetoder, der bruges, er det virksomhedens mål, at vinene skal udtrykke deres følelser. Med andre ord, at forbedre smagen og nydelsen ved at drikke god vin - og simpelt hen producere høj kvalitet! "Vores dage følger vingårdens rytmer, af bladene der er børstes af vinden og sammenflettes med vores hænder, er musik for vore øren. At kunne fortælle om en vingård, stederne og jordene, der er vokset gennem vinen, det er formålet med vores liv". Denne udfordring har ført til Terre di Bruca-vine, der er innovative, men også enkle og alsidige i deres livlighed, unikke i form af harmoni og med en overlegen duft. Vi synes, der er mening med galskaben.