Lapis Luna

(5)

Lapis Luna, der betyder sten og måne, har sloganet Reach the Moon (Sigt mod månen). Navnet skal ses som en hæder til naturens samspil og etiketterne fremkalder desuden historiens vingeslag.

Lapis Luna - "Reach for the Moon"

Etiketterne er i sig selv et kunstværk og er inspirerede af 400 år gamle kobberstik. "Lapis Luna beskriver den effekt månen har på de klassiske Californiske druer", siger man. Andrew Nelson og Drew Stapp, der sammen producerer disse vine, vender sig ofte mod månen for at hente inspiration. Men hvad er Lapis Luna egentlig? Lapis Luna er en boutique-producent, som anses for værende en af de bedste producenter af Pinot Noir, Cabernet Saugvignon, Chardonnay og andre californiske klassikere fra Californien. Lapis Luna leverer prisvenlige vine af høj kvalitet. Ikke nok med det, så er deres kreativitet og design uden tvivl noget af det bedste vi har set!

Siden 1999 har de produceret harmoniske vine med en dejlig syre og god struktur, og man har samarbejdet med små, lokale producenter gennem Lodi og North Coast California og skabt langsigtede relationer. Målet er at finde hidtil uopdagede små vinavlere, hvor druerne med lidt hjælp fra Lapis Lunas stjernevinmagere, kan blive til utroligt prisværdige vine. Deres vision er at skabe håndværksmæssige vine, som med hver en slurk udtrykker kraft og intensive aromaer. Med disse vine kan du komme med på eventyr!