Bodegas Neleman

(1)

Bodegas Neleman - Good Wine to save the World! Økologisk og veganervenlig.

Nutidens vinproducent

Neleman Wines er en moderne vinproducent, forstået på den måde, at det her handler om et samarbejde mellem et hollandsk reklamebureau og en dybt dedikeret, økologisk vinbonde i Valencia. Resultatet er unikt: naturvine i en moderne og sjov indpakning. Deres lidt provokatoriske vin med navnet Just Fucking Good Wine er Nelemans topserie, der både er økologisk certificeret og mærket som veganervenlig. Bodegas Neleman ligger i Casas del Rey, et af verdens højeste punkter i "the Natural Park Hoces del Cabriel", der er et UNESCO Biosfæreområde i spanske Valencia.

Modernitet, Stil & Indsigt

Neleman Wines er som sagt helt uden tilsætningsstoffer og pesticider. Deres vine udtrykker modernitet, stil og indsigt. De værner om naturen og det at skabe interessante og prisvenlige vine. Vinene er veganske, hvilket indebærer, at Neleman ikke bruger animalske produkter til filtrering af vinen, man bruger i stedet ærteprotein! Alle Nelemans vine er, takket være The Vegan British Society, vegansk-certificerede. For hver 173. produceret flaske, planter Neleman Wines et træ i Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Ikke nok med det, de anvender også kun naturlig kork til flaskepropperne.

Dry Farming

Deres tydelige attiude går ikke alene igen i deres sprog og design, men ligeledes i smagen og fremstillingen af vinen. Et eksempel herpå er den metode Neleman gør brug af i deres jordbrug: den kaldes Dry Farming. Denne metode indebærer, at man ikke bruger vandingssystemer, hvilket fører til, at vinrankernes rødder søger sig længere ned i jorden efter vand. Jo dybere rødder, des bedre kvalitet! Derrick Neleman, som grundlagde Neleman Wines, har en stærk tro på kuldioxidneutral, veganervenlig og økologisk vin, som også udtrykker kreativitet, kunst, natur og... god smag! "Good wine to save the world" - simpelthen!