• Nedsat pris
  • Ny

Capionium (Gløgg, serveringsklar)

229,00 kr.
194,65 kr. Spar 15%
Inkl. moms
Reference: 00100capi

Vi er samlet på kryds og tværs i de mørke vintermåneder og med til det hører ”gløgg med rosiner og mandler”. Variationerne og kombinationerne er utallige ligesom smags og duftoplevelserne er det. Som vinhandler er det sjovt at notere hvor forskelligt kundernes indkøb til gløgg er, men det bliver nok knapt så sjovt at lægge sanseorganet til dem. Der skal mange ingredienser til den hjemmelavede gløgg og efterfølgende er der mange rester i skabet, som når at forgå inden sæsonen kalder igen.

Løsningen blev skabt for 7 år siden fordi Vinoteket i Gentofte tilbød at bære Capionium ind i stuerne i Gentofte og omegn. Igen i år skal I glæde jer til at kunne servere den perfekte gløgg, men ikke kun begrænset til de nærmeste gader omkring Vinoteket. 

Antal

 

Sikker og krypteret handel hele vejen igennem.

 

Levering samme dag ved bestilling inden klokken 10.

 

Kompetent kundeservice på både mail og telefon.

Historien om ”CAPIONIUM” starter i 1999. En nyuddannet pharmaceut opdager en gammel apoteker gløggopskrift og beslutter at familie og venner skal være frivillige forsøgspersoner.

Anmeldelsen fra gæsterne var imponerende. Med tiden kom capionium til at danne tradition og ramme om kvalitetstid med venner og familie – flydende julestemning.

Ukendt for gæsterne var en betydelig fortyndingsfejl samt anvendelsen af en forhåndenværende ingrediens i mangel af bedre.

Den ‘fejlbehæftede’ men fortrinlige opskrift blev naturligvis ophøjet til standard – resultatet af denne gløgg-”mutation” er capionium.

Dette blev starten på en tradition der stadig opretholdes. 

 

På opfordring Vinoteket i Gentofte bliver capionium nu produceret i small-batch skala til glæde for de der kender den i forvejen og dem der stadig har oplevelsen til gode.

Vejledning ved anvendelse og indtagelse

Opvarmet

Når det er koldt udenfor skal capionium indtages opvarmet. Passer fortrinligt til november, december, januar og februar.

 

Udstyr:

- capionium

- mandler

- gode klare glas (f.eks. hvidvin)

- gryde med låg

- termometer, evt. med alarm

(invendigt vintermometer, nåletermometer eller rent stegetermometer)

 

Metode A:

- hæld den ønskede mængde capionium i gryden

- monter termometer, sæt evt. alarm til 65° Celsius, kom låg på gryden

- start opvarmning ved middel varme

- glassene tørres af i rent viskestykke

- mandlerne smuttes og kommes i glassene ad hoc

- ved 65° Celsius tages gryden af varmen

- capionium hældes i glassene og alle er glade

 

Metode B:

- hæld passende vandmængde i gryden (til vandbad)

- placer capionium (i flaske) uden prop i vandbadet

- monter termometer, sæt evt. alarm til 65° Celsius

- start opvarmning ved middel varme

- glassene tørres af i rent viskestykke

- mandlerne smuttes og kommes i glassene ad hoc

- ved 65° Celsius tages capionium op ad gryden (hold evt. på flasken med viskestykke)

- capionium hældes i glassene og alle er glade

 

Dessertvin

Bær og portvins komponenterne i capionium gør den velegnet som dessertvin til ris a la mande. Alternativt som dessert i sig selv evt. med tilhørende mandelsmåkager.

Udstyr:

- capionium

- dessertvin glas

- dessert efter eget valg

Metode: uOpvarmet

- serveres i glas ved stuetemperatur eller en anelse afkølet

 

Produktionen

Råvarer

God portvin, saft  fra dejlige bær og ren ethanol er bare nogle af ingredienserne i capionium. Resten af råvarerne er en del af hemmeligheden – men naturligvis af samme høje kvalitet.

Small-batch

capionium produceres udelukkende i small-batch skala. Produktionen er primært rettet mod eksisterende ordre, med et mindre antal produceret til nye potentielle forhandlere – ønsker du at forhandle capionium anbefales det derfor at reservere i god tid.

Kvalitetssikring

Tappelinien der benyttes har elite smiley status hos fødevarestyrelsen. Kvalitetsikring og hygiejne er i fokus.

 

00100capi
79 Varer

Produkt information

Flaskestørrelse
100 cl
Alc %
17