• Smagekasse: 6 Flasker
  • Bordeaux Frankrig
Chevalier d'Albran Bordeaux 2018
4.3 (8)

Chevalier d'Albran Bordeaux 2018

399kr

Udsolgt
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Udsolgt

Klassisk Bordeaux, som leveres i producentens originalkarton.

Chevalier d'Albran produceres af Château Peychaud, som ligger i Ambarés-et-Legrave, lige op ad Medoc. Grundlagdes af Marquis de Fayet i 1600-tallet. Markis'en var rådgiver ved det kendte Bordeaux-parlament og forfader til dagens ejere, familien de Pontac. En vingård, som har været i familieeje siden 1600-tallet, er ikke noget man falder over hver dag!

Her dyrkes de mest traditionelle Bordeaux-druer Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, som vokser på forskellige grus- og alluvium jorde, hvilket giver vinene en stor kompleksitet og giver udtryk for områdets terroir. Siden 2021 har de to søster de Pontac, Slanie og Elisabeth, produceret rød-, og rosévine i en ren, klassisk Bordeaux-stil. Store dufte af rød frugt, med en dejlig krydrethed. Chevalier d'Albran Bordeaux 2018 er et pragteksemplar med runde, fyldige smage af moden, rød frugt, indslag af mørk chokolade samt velbalancerede og silkebløde tanniner med et fint touch af egefade.

Vinen leveres i producentens originalkarton og kan kun købes i disse med seks flasker. Dette handler altså ikke om en trækasse, men en helt almindelig papkasse.

I alt 6 flasker 

Vinkassen indeholder

Anmeldelser

Andre har også købt