• Gratis fragt til din hoveddør
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kundebedømmelse 4.6 / 5 • 35 186 anmeldelser

Indkøbskurv

At betale
Til kassen

Ups, populære vine sælges hurtigt

Vi anbefaler dig i stedet at prøve denne kundefavorit

Beskrivelse

Drappier er en sand pionér i Champagne, og var den første producent til at lave en Champagne uden tilsætning af svovl. At lave en Champagne helt uden tilsat svovl (sulfitter), er i dag en velanset og almindelig praksis ved de bedre Champagnehuse. Carte d'Or er dog tilsat en smule svovl, men generelt bruger Drappier meget små mængder i forhold til mange andre Champagneproducenter. I dag er størstedelen af deres vine økologisk - og i 2017 blev Michel Drappier kåret som ”Green personality of the year” af Drinks Business, samt blev den første CO2 neutrale Champagneproducent i verden. 

Passer til

Lækker selskabsvin som kan nydes som aperitif eller måske til aftenens snacks.

Produktoplysninger

Lagerstatus
Midlertidigt udsolgt
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Brødagtig & fyldig
Farve
Lys gylden
Land
Frankrig
Region
Champagne
Producent
Champagne Drappier
Hoveddrue
Pinot Noir
Druer
80% Pinot Noir, 15% Chardonnay, 5% Pinot Meunier
Vintype
Lukning
Passer til
Volumen
750 ml
Alkoholindhold
12%
Kategorier
 • Producent

  Champagne Drappier

  Pinot Noir - specialisten Champagne Drappier er en pionær indenfor bæredygtighed og var blandt andre den første champagneproducent, der blev CO2-neutral.

 • Hoveddrue

  Pinot Noir

  Pinot Noir er en blå drue af arten Vitis Vinifera, der er yderst svær at dyrke og som af mange anses som den ædleste af alle blå druesorter.

 • Region

  Champagne

  Champagne ligger i det nordøstlige Frankrig og er blevet verdensberømt for sine mousserende vine. For at en mousserende vin kan kaldes Champagne, skal den være fremstillet på druer fra denne region.

 • Kategori

  Alkoholfri vin

  Alkoholfri vin er en kunst i sig selv. Vores dygtige sommelierer har ledt med lys og lygte for at finde de absolut bedste alkoholfrie vine. I dag er vi stolte over vores alkoholfrie sortment og du finder dem alle her nedenfor.