Årgange på lager

 • 2019
  79 kr
  750 ml

Passer til

Typisk all round vin, der passer til alt fra snacks til søndagsstegen med ribsgelé og hasselbackkartofler. Serveres lige under stuetemperatur, omkring 18-20 grader.

Produktoplysninger

Lagerstatus
Udsolgt
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Krydret & fyldig
Farve
Rubinrød
Land
Spanien
Region
Murcia
Distrikt
Yecla
Producent
Bodegas Barahonda
Hoveddrue
Monastrell
Druer
Monastrell, syrah, tintorera.
Vintype
Lukning
Passer til
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
0.4 g/100ml
Alkoholindhold
14%
 • Producent

  Bodegas Barahonda

  Bodegas Barahonda - en af vores mest prisvenlige og spændende producenter fra det lille distrikt Yecia. Her er Monastrell, den store drue, og her ved man, hvordan den skal behandles og blive bedst - Bodegas Barahonda!

 • Region

  Murcia

  Europas frugthave! Her dyrkes ikke kun mange citrusfrugter og tomater, men også vindruer. Og alligevel er Murcia et af de mindre kendte vinområder i det sydøstlige Spanien, beliggende mellem Andalucien og Valencia. Vi er altså tæt på Middelhavskysten. Denne region er hjemstedet for Monastrell-druen.

 • Karakter

  Krydret & fyldig

  Dette er en kategori, der kan række over mange forskellige typer af smage, så som lette, fyldige og saftige. Det krydrede kommer både fra druernes egen karakter samt modenheden og egetræsfadene.

 • Land

  Spanien

  Spanien har, med sine svimlende, næsten en million hektar, indtaget førstepladsen, når det gælder verdens største vindyrkningsareal. Alt fra elegante hvide til varmt frugtige rødvine. Der findes med garanti noget for enhver vinelskers gane.