Passer til

Serveres vel afkølet ved omkring 8 grader. Denne stille Prosecco passer til servering sammen med forskellige appetitvækkere eller en forret med rejer på en seng af ruccola. Vinen kan også serveres til grillmad, let saltet fjerkræ med olivenolie eller alle typer af fiskeretter med fokus på hovedråvaren i stedet for krydringen.

Produktoplysninger

Lagerstatus
21 stk
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Frisk & frugtagtig
Farve
Lys gylden med grøn kant
Land
Italien
Region
Veneto
Distrikt
DOC Prosecco
Producent
Vini Biasiotto
Hoveddrue
Glera
Druer
100% Glera
Vintype
Lukning
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
0.3 g/100ml
Alkoholindhold
12.5%
Se også
 • Producent

  Vini Biasiotto

  Du genkender formodentlig Biasiotto, fordi deres Prosecco i fem år i stræk er blev udset til verdens bedste Prosecco af Italiens vinkritiker nummer et, Luca Maroni!

 • Hoveddrue

  Glera

  Glera er uden trivl den absolut vigtigste grønne drue, når man taler om en specifik og meget populær mousserende vin! Kan du gætte hvilken?

 • Region

  Veneto

  Hvad mange måske ikke ved er, at regionen Venetien - eller Veneto - i det nordlige Italien er hjemsted for velkendte og storsælgende varemærker som Amarone, Ripasso, Valpolicella og Prosecco m.fl., men det er også her de ikke helt ukendte vine Soave og Bardolino kommer fra.

 • Karakter

  Frisk & frugtagtig

  Som titlen antyder er vinene i denne kategori friske og med et højt indhold af frugtsyre. Ofte med smagsaromaer som citrus og stenfrugt.