Biasiotto Prosecco Fermo
Intensive aromaer med aromatiske toner af æble, melon og et let touch af fersken, rose og vilde blomster. Velsmagende, frisk og balanceret med tilbageværende friskhed.
Passer til
Serveres vel afkølet ved omkring 8 grader. Denne stille Prosecco passer til servering sammen med forskellige appetitvækkere eller en forret med rejer på en seng af ruccola. Vinen kan også serveres til grillmad, let saltet fjerkræ med olivenolie eller alle typer af fiskeretter med fokus på hovedråvaren i stedet for krydringen.
Produktoplysninger
- Lagerstatus
- 100 stk
- Lagring
- Drink now or within 2 years
- Karakter
- Frisk & frugtagtig
- Farve
- Lys gylden med grøn kant
- Land
- Italien
- Region
- Veneto
- Distrikt
- DOC Prosecco
- Producent
- Vini Biasiotto
- Hoveddrue
- Glera
- Druer
- 100% Glera
- Vintype
- Lukning
- Volumen
- 750 ml
- Sukkerindhold
- 0.3 g/100ml
- Alkoholindhold
- 12.5%
- Se også
-
Vini Biasiotto
Du genkender formodentlig Biasiotto, fordi deres Prosecco i fem år i stræk er blev udset til verdens bedste Prosecco af Italiens vinkritiker nummer et, Luca Maroni!
-
Glera
Glera er uden trivl den absolut vigtigste grønne drue, når man taler om en specifik og meget populær mousserende vin! Kan du gætte hvilken?
-
Veneto
Hvad mange måske ikke ved er, at regionen Venetien - eller Veneto - i det nordlige Italien er hjemsted for velkendte og storsælgende varemærker som Amarone, Ripasso, Valpolicella og Prosecco m.fl., men det er også her de ikke helt ukendte vine Soave og Bardolino kommer fra.
-
Frisk & frugtagtig
Som titlen antyder er vinene i denne kategori friske og med et højt indhold af frugtsyre. Ofte med smagsaromaer som citrus og stenfrugt.