Passer til

Serveres afkølet ved ca. 6-8 grader. En udmærket vin til al slags fejring og festlige lejligheder. Passer også perfekt til servering til snitter, skaldyrsretter, let krydret mad eller sammen med desserter.

Produktoplysninger

Lagerstatus
472 stk
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Frisk & bærpræget
Farve
Lys laksefarvet
Land
Italien
Region
Veneto
Producent
Enoitalia
Hoveddrue
Annan
Druer
Blandning av inhemska blå druvor
Vintype
Lukning
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
1.7 g/100ml
Alkoholindhold
11%
Kategorier
 • Producent

  Enoitalia

  EnoItalia er uden tvivl en af Italiens absolut førende og mest innovative producenter fra Bardolino i Venetien. EnoItalia begyndte som et venneprojekt og har vokset sig til at blive en af Italiens mest driftige og prisbelønnede vinmagere!

 • Region

  Veneto

  Hvad mange måske ikke ved er, at regionen Venetien - eller Veneto - i det nordlige Italien er hjemsted for velkendte og storsælgende varemærker som Amarone, Ripasso, Valpolicella og Prosecco m.fl., men det er også her de ikke helt ukendte vine Soave og Bardolino kommer fra.

 • Kategori

  Prosecco

  Prosecco. Danskernes favoritbobler, som produceres i vinregionen Veneto i det nordøstlige Italien. Alt fra perlende frizzante til lækkert boblende spumante. Du finder vort brede Prosecco-sortiment nedenfor.

 • Karakter

  Frisk & bærpræget

  Under denna kategori faller den “provensalska” stilen. Vinerna är ofta lätta och avrundade med smaker som går åt röda bär som hallon och smultron med citrustoner.