Årgange på lager

 • 2019
  159 kr
  750 ml
  Smagsbombe fra Yecla!

Passer til

En kompleks og relativ stor vin, som passer til en bred palet af mad, som f.eks alle typer kraftige kødretter, gryderetter, lagrede oste og patéer. Serveres sval, så frugten kan blomstre, mellem 16-18 grader

Priser

93 poäng James Suckling

Produktoplysninger

Lagerstatus
Udsolgt
Lagring
Drink now or within 2 years
Karakter
Stramt og nuanceret
Farve
Rubinrød med blå/lilla nuancer
Land
Spanien
Region
Murcia
Distrikt
Yecla
Producent
Bodegas Barahonda
Hoveddrue
Tintorera
Druer
70% Tintorera, 20% Syrah, 10% Monastrell
Vintype
Lukning
Volumen
750 ml
Sukkerindhold
<0.3 g/100ml
Alkoholindhold
15%
Se også
 • Producent

  Bodegas Barahonda

  Bodegas Barahonda - en af vores mest prisvenlige og spændende producenter fra det lille distrikt Yecia. Her er Monastrell, den store drue, og her ved man, hvordan den skal behandles og blive bedst - Bodegas Barahonda!

 • Region

  Murcia

  Europas frugthave! Her dyrkes ikke kun mange citrusfrugter og tomater, men også vindruer. Og alligevel er Murcia et af de mindre kendte vinområder i det sydøstlige Spanien, beliggende mellem Andalucien og Valencia. Vi er altså tæt på Middelhavskysten. Denne region er hjemstedet for Monastrell-druen.

 • Karakter

  Stramt og nuanceret

  En vins stramhed kan både komme fra druens skal og fra egetræsfade - altså tanninerne i vinen. Tørheden kan både opleves i gummen, mod tandkødet og på tænderne.

 • Land

  Spanien

  Spanien har, med sine svimlende, næsten en million hektar, indtaget førstepladsen, når det gælder verdens største vindyrkningsareal. Alt fra elegante hvide til varmt frugtige rødvine. Der findes med garanti noget for enhver vinelskers gane.