• Smagekasse: 6 Flasker
  • Veneto Italien
Aristocratico Lugana 2019
4.1 (11)

Aristocratico Lugana 2019

589kr

Udsolgt
  • Hurtig levering til døren
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Sikker betaling
Lagerstatus:
Udsolgt

6 flasker, som leveres i en eksklusiv trækasse.

En af Italiens absolut førende og mest innovative producenter er, uden tvivl, EnoItalia fra Bardolino i Veneto. EnoItalia grundlagdes i 70'erne og er siden da vokset fra et lille venneprojekt til en af Italiens mest driftige og prisbelønnede producenter med både egne vindyrkninger og langsigtede kontrakter i næsten alle vinregioner i hele Italien. Altid med fokus med maksimalt med vin for pengene, ofte i en moderne og opfindsom indpakning, og er vinene ikke økologisk certificerede, så er de altid så tæt på at være naturligt dyrkede som overhovedet muligt, inden for hver vins oprindelse. Aristocratico Lugana er frisk, tør og frugtig, med en fin balance mellem sødme og syre.

Lagring: Drikkes nu eller indenfor de førstkommende to år.

Karakter: Frisk, rund og tør.

Farve: Lys, gylden.

Land: Italien.

Region: Venetien.

Distrikt: DOC Lugana.

Passer til: Serveres ved ca. 8-12 grader til antipasti, et lækkert charcuteribræt med forskellige skinker, salami og friskoste. På restauranterne omkring Gardasøen serveres den ofte til forel, ål og andre ferskvandsfisk.

Druer: 90% Trebbiano, 10% andre druer.

Duft & Smag: Frisk, let duft af citrus, pære og blomme med delikate mandelaromaer. Smag af pære og melon med subtile mandelnoter og en mineralagtig afslutning.

Alkohol: 13%. Sukkerinhold: 6 g/l.

6 FLASKER I TRÆKASSE.

*Trækassens udseende kan afvige fra den på billedet.

Vinkassen indeholder

Anmeldelser