Amerikanske vine

Rødvin er danskernes foretrukne vintype - heriblandt findes de raffinerede amerikanske rødvine. Hos os kan du finde din rubinrøde favorit vin fra Amerika, hvor den gode smag er i højsædet - et kvalitetssortiment af amerikanske vine til attraktive priser, der opfylder enhvers præferencer både til hverdag, fest eller andre specielle anledninger. Vi garanterer, at du kan finde alt fra lette, elegante rødvine til intense, kraftige rødvine. Vi bestræber os efter at udvælge vores rødvine nøje, så du er sikret en vin i topkvalitet, der giver dig en delikat og nydelsesfuld smagsoplevelse. Det gælder både den første og sidste tår rødvin. Hos os får du sikker og krypteret handel hele vejen igennem og levering samme dag ved bestilling inden klokken 10. Derudover tilbyder vi kompetent kundeservice på både mail og telefon, hvor vi sidder klar til at imødekomme dine ønsker og besvare eventuelle spørgsmål. Læs mere under og gå på opdagelse blandt vores udsøgte og spændende amerikanske rødvine. Hvorfor vælge en amerikansk rødvin?

Amerikanerne prioriterer at sætte smagen i centrum og ikke forfølge de klassiske vin traditioner. De amerikanske vine har de bedste forudsætninger, da Amerika har ypperlige temperaturer og vækstbetingelser for et utal af forskellige røde druer. Det solrige klima garanterer, at druerne både kan blomstre samt modnes, og deraf blive saftige og smagfulde. Dernæst bringes frugten frem og den mineralske stil tilbage. Et velsmagende glas af amerikansk rødvin kan sagtens måle sig med både de franske- og italienske rødvine. De amerikanske rødvine byder på flere forskellige smagsnuancer, der passer til enhver begivenhed og samtlige måltider. En traditionsrig vinkultur 

Amerika har en traditionsrig vinkultur, men er desværre ikke en af de mest velkendte vin-nationer. Det betyder dog ikke, at man ikke finder amerikansk vin af høj kvalitet. Det er tydeligt en nation, der satser på topkvalitet og god smag. De mange forskellige typer af amerikanske vinregioner gør, at USA har mulighed for dyrke flere forskellige druetyper. Meget karakteristisk for amerikansk vin er, at vinen oftest kun produceres på en enkelt drue. Det betyder, at produktionen lettere kan ændres alt efter druetypen. Det giver også amerikansk rødvin sin særlige stil, hvilket værdsættes af os vinelskere.

Amerikanske vine

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre