Rødvine

Rødvin i høj kvalitet fra hele verden

Rødvin fremstilles hovedsageligt af blå druer, som er med til at give vinen den velkendte røde farve. Det er skallerne fra druerne, som giver vinen farve, der kan komme i nuancer som rubinrød, rødbrun, mørkerød og rød-blå. Skindet på druerne indeholder garvesyre, som er med til at give vinen struktur og karakter. Der kan derfor være stor forskel på rødvin alt efter, hvilket klima druerne er dyrket i, og hvordan rødvinen er fremstillet.
Hos vinoteket finder du et stort udvalg af rødvin fra det meste af verdenen. Du kan selv vælge mellem rødvin fra Italien, Spanien, Amerika, Sydamerika, Tyskland & Østrig eller vores franske vine fra Bourgogne & Beaujolais, Rône-dalen & Sydfrankrig og Bordeaux.Nyd rødvin for sig selv eller til et godt måltid

Vi har rødvin fra de mest populære områder i Europa, Sydamerika og Amerika. Rødvinene kommer i forskellige prisklasser, men er alle i god kvalitet. Du kan derfor trygt nyde en flaske for sig selv en fredag aften eller et glas til måltidet.
Rødvin er det oplagte valg til måltider med forskellige typer kød. Du kan med fordel vælge en tør vin til rødt oksekød eller lyst kalvekød, mens en ret med vildt vil gå bedre til en blød rødvin.
Vær opmærksom på at tilbehøret til din ret også kan spille en rolle i forhold til, om du bør vælge en sød, krydret eller frugtig rødvin.Tilmeld vores nyhedsbrev - så er du altid opdateret

Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når vi får nye rødvin ind eller kommer med gode tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre nederst på denne side. Du kan altid henvende dig til os, hvis du mangler vejledning til at finde den helt rigtige flaske.

Rødvine

Der er 84 varer.

Viser 1-12 af 84 element(er)

Aktive filtre