Hvidvine

Hvidvin i høj kvalitet

Hos vinoteket finder du et stort udvalg af hvidvin i høj kvalitet. Kvalitet er ikke noget, vi går på kompromis med, og du kan derfor være helt sikker på at finde en flaske efter din smag. Vores hvidvin giver forskellige smagsoplevelser, og vi har derfor en vin til dig, uanset om du er til tør eller sød hvidvin.
Hvidvin er på trods af navnet ikke hvid, men snarere let gullig, gylden eller korngul. Navnet hvidvin er i stedet en beskrivelse, der skal vise modsætningen til rødvin. Forskellen mellem de to vine er hovedsageligt fremstillingsprocessen. I hvidvin pilles skindet (skallen) af de blå og grønne druer, hvilket fjerner farven og en del af garvesyren.
Her på siden finder du hvidvin fra de klassiske vinproducerende lande som Tyskland og Frankrig samt andre særligt udvalgt vine. Vælg den hvidvin der passer til din smag.Nyd et koldt glas hvidvin for sig selv eller til et måltid

Et koldt glas hvidvin passer perfekt til en varm sommerdag på terrassen, hvor du kan nyde tiden med dine nærmeste. Derudover fungerer det godt som aperitif, i cocktails eller som supplement til flere forskellige retter.
Særligt tør hvidvin fungerer godt til fisk og skaldyr, men kan også sagtens bruges til fjerkræ. Søde hvidvine passer til desserter eller ost. Det afhænger naturligvis også af smag og behag.Tilmeld vores nyhedsbrev - så er du altid opdateret

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du altid opdateret på nye hvidvine eller gode tilbud. Det kan du gøre nederst på siden, og hvis du gerne vil have råd og vejledning, så er du velkommen til at henvende dig til os.

Hvidvine

Der er 24 varer.

Viser 1-12 af 24 element(er)

Aktive filtre